Всім привіт. А ось і результати:
horse.gif Керівнички :Антон П.,Ярослав К.
Люди з схильностями до управління, організаторським здібностями. Всі, хто належить до цієї групи гарно адаптуються у суспільстві. В залежності від особливостей характеру в них виникає бажання домінувати над іншими. У гострій ситуації беруть відповідальність на себе та рішуче діють.Проте при низькому рівні розвитку їх професійні здібності можуть можуть не проявитися, що виливається у незадоволеності світом та собою.
Викладацький підтип: Тетяна Св.

thumbup.gif Сумлінні працівничкі: Катерина Я.,Олена З., Орест,
У цих людей проявляються рідше управлінські здібності, і не в такій мірі як Група 1, для них більш притаманна нерішучість у деяких питаннях. Вони зорієнтовані на вміння робити якісно свою справу, тому для них характерні такі риси як відповідальність, охайність, ну не як не імпульсивіність. Ці люди вимогливі до себе, свого оточення. Для них важлива правдивість, взагалі відстоювання прав людини.

flowers1.gif Романтики:Марина Гав.
Цей тип характеризується різноманітними вміннями та творчими здібностями. Якщо ці люди освоїли одну професію, то без сумніву в них є ще декілька хоббі, які в деяких переростають в другу професію. Люблять природу, все живе, чуттєві, їм не байдуже, що думають про них інше, частно сумніваються щодо себе. Вони потребують підтримки і підбадьорювання від оточуючих для того , щоб добре почувати себе в суспільстві.

umnik.gif Вчені :Наташа О.
Для цієї групи характерна наявність коцептуального розуму, відрізняються здатністю до втілення в життя своїх власних ідей. Вони схильні до розробки нового, легко абстрагуються від реальності. Відрізняються душевним спокієм, врівноваженостю по відношенню до інших. Ці люди займають нейтральну позицію в суспільстві, немовби посередині, почуваючи себе комфортно у ньому. Знаходять легко спільну мову з усіма.


3dflagsdotcom_ukr.gif Ноу-хау :Катерина П., Андрій З.
До цієї групи відносяться люди з великої зацікавленістю до всього нового. Вони бачать перспективну там, де її не видно іншим. Зазвичай виробляють свої власні норми моралі, в них дуже сильно розвинений самоконтроль.Негативно реагують на спроби обмежети їх власну свободу. Ці люди креативні, ставлять дуже великі цілі для досягнення. Тому в залежності від темпераменту, вони або добиваютья вершин або залишаються незадоволеними собой.Мають дуже чутливу нервову систему.


gossip.gif Альтруїсти Маша Є.
Цих людей часто називають чутливими, проте вони займають активну позицію в житті. Часто керуються почуттями у прийнятті рішень, ніж здоровим глуздом. Піддаються впливу , периживають за проблеми інших. Це іноді може заважати їм реалізовувати свої власні потреби.Ці люди вміють слухати і допомагати іншим, іноді цим користуються так звані "вампіри".Зазвичай у таких людей багато друзів або просто людей які про них хорошої по-справжньому хорошої думки.