![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() ![]()
Повідомлення
|
||
YIPEE KI YAY!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Важаки Шалашу Ескімосів З: Україна, Київ П.І.Б.: Терещенко Юрій Едуардович ![]() |
BarSky Бакалавр Party 2008 Вчора, точніше сьогодні вночі, закінчилося ми відсвяткували закінчення нашого навчання за прогрмою "Бакалавр". Ви всі були чарівні і дуже гарно вписалися у цей клуб. Величезна подяка усім, хто прийшов. Шкода, що хтось не зміг, але розумію, що у кожного свої справи. Вітаю усіх з цією подією, сподіваюся побачити вас усіх ще не один раз. Якщо є бажання — пишіть ваші враження, що сподобалося, що не сподобалося, щоб можна було зробити певні висновки для майбутніх святкувань. З приводу фотографій: За моїми даними фотоапарати були у:
Величезне прохання передати усім цим людям (напроти кого стоїть ![]() Я усе відсортую та зроблю спільне двд яке у декількох примірниках роздам по курсу вже ближче до вересня.
Відредаговано: 03.07.2008 16:30
| ||
-------------------- Eskimosi Zoo: ![]() ![]() ![]() | |||
|
|||
|
![]()
Повідомлення
|
||
Закріплюється
![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори З: Киев ![]() |
Празднование очень понравилось!!! Классно отдохнули.. Моя Даша в восторге от вечеринки и от нашего курса!!..
После вечеринки у меня было впечатление, что было мало алкоголя... Но потом подумал, что если было бы больше, просто все сильнее напились бы.. А так вроде было всем хорошо.. Понравился конкурс с апельсином... Ну про остальные вспоминать не буду... )) Еще раз всех поздравляю с выпуском!!! Желаю, чтобы празднование магистра было не хуже!! | ||
-------------------- Кто везет — тому везет! :) | |||
|
|||
![]() ![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 28.2.2021, 21:46 |