![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() ![]()
Повідомлення
|
||
YIPEE KI YAY!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Важаки Шалашу Ескімосів З: Україна, Київ П.І.Б.: Терещенко Юрій Едуардович ![]() |
Назва предмету: Основи Екології та Безпека Життєдіяльності (Залік)
Викладач і семінарист доцент Михайленко Валерій Петрович Сторінка предмету на нашому сайті: http://www.eskimosi.in.ua/3kurs/ekologia.php Отримав листа від Валерія Петровича. Загалом він задоволений нашим курсом і намагається вивести заняття на більш сучасний рівень. Шкода, що це не профільний предмет. Було б добре якбі такий підхід був у всіх викладачів. Текст листа: Цитата Hello mrMad-Cat,
Дякую за розмiщення програми курсу "Основи екологiї" на вашому сайтi. Я маю першi враження вiд знайомства з курсом. Ваш курс менi сподобався. Що я побачив: 1. Студенти дивились у робочу програму, багато з вас взяли у бібліотеці рекомендований підручник. Браво! 2. На семінарі робота в малих групах пішла добре. Найкращі виступи, які мені запам"ятались — Андрій Запоточний 2 гр Лінь Лін, Ярослав Колесник, Андрій Коваленко — 3 гр. Якщо вам така форма сподобалась — можемо продовжити, але я тоді дам завдання на домашню підготовку. Наприклад диспут на тему. Наступного разу на семінарі буде перегляд відеофільму "Хвороба достатку" це забере майже весь час. Тема наступної лекції — Народонаселення. Для тих, хто цікавиться додатковою інформацією рекомендую проглянути лінк: http://www.worldbank.org/depweb/beyond/mirross/contents.html Взагалі, цей матеріал можна виставити у бібліотеку для широкого огляду. Там багато корисної інформації. Я думаю російська мова не буде перешкодою. -— Best regards, Valeriy Mykhaykenko mailto:valeriy.mykhaylenko@incodev.us | ||
-------------------- Eskimosi Zoo: ![]() ![]() ![]() | |||
|
|||
|
![]()
Повідомлення
|
||
Модератор
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори П.І.Б.: Колюка Юрий Николаевич ![]() |
Лично мне предмет и способы проведения семинаров понравились. Теперь мне кажеться что сейчас главное чтоб все к ним нормально отнеслись. Так же очень понравилось видео про создание мира
![]() | ||
-------------------- | |||
|
|||
|
![]()
Повідомлення
|
||
YIPEE KI YAY!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Важаки Шалашу Ескімосів З: Україна, Київ П.І.Б.: Терещенко Юрій Едуардович ![]() |
Новый лист:
Цитата Шановні студенти:
У додатку до цієї записки — лекції з екології та контрольні питання. Не всі лекції були прочитані Тому виберіть теми: Сталий розвиток, Народонаселення, Біосфера та Зміна клімату. Я знаю, що до середи, 25 квітня, часу мало, тим не менше давайте спробуємо написати контрольну. -- Best regards, Valeriy Мykhaylenko mailto:valeriy.mykhaylenko@incodev.us | ||
|
|||
|
![]()
Повідомлення
|
||
Закріплюється
![]() ![]() ![]() Група: ескімос-Форумчанин З: Wastelands ![]() |
предмет не профильный, но мнге не жаль, преподаватель нормальный но вот его метод проведения зачёта.... с отмечанием правильных ответов через дырочки.... нехочу выражатся..... но если б он варианты не перепутал......
| ||
-------------------- Death metal...Still allive! | |||
|
|||
|
![]()
Повідомлення
|
||
YIPEE KI YAY!
Лист від Ср 25.04.2007 22:48:
Цитата Шановні студенти! Висилаю результати тестування 2 та 3 груп. Трійка призерів виглядає так: 1.Маньковська Ярослава Олександрівна — 30 2.Пiтцик Ігор Мирославович — 28 3.Терeщенко Юрій Едуардович — 25 3.Колюка Юрій Миколайович — 25 Пояснення щодо третього місця у списку. Студент Колюкa був одиним із тих, хто одержав для тестування варіант А. Він не злякався, пройшов тестування і подав саме цей варіант на перевірку. Інші вирішили писати варіант F i розтанули у натовпі. Мені довелось зробити арифметичні перерахунки, щоб привести відповіді обох варіантів до спільного знаменника. Результат — третє місце. Поздоровляю переможців. Поздоровляю також Адигезaлова Тогрyла з одержаною перемогою по дзю-до. Він одержав від викладача декілька додаткових балів... Я задоволений результатами. У таблиці стоїть по п'ять балів у тих студентів, хто робив презентацію, або вступав у дискусії на першому семінарі. Крім того, я виставлю по п'ять балів тим, хто був на екскурсії. Загальна мінімальна кількість балів на залік —60. Буду радий відповісти на ваші питання. Прикольно. Я у першій трійці. Тільки не дуже зрозумів усе з Тогрулом і дзю-до. Тогрул що на дзюдо ходить? ![]() Фінальні результати по балам (були прикріплені до листа) можна скачати з нашого сайту з розділу Екологія та Безпека Життєдіяльності (посилання зверху, у цій темі). Також до нашої галереї додано 3 фотки з нашого походу у Бабин Яр, які зробив Валерій Петрович. | ||
|
|||
![]() ![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 28.2.2021, 20:33 |