![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() ![]()
Повідомлення
|
||
YIPEE KI YAY!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Важаки Шалашу Ескімосів З: Україна, Київ П.І.Б.: Терещенко Юрій Едуардович ![]() |
На данний момент є такі варіанти:
На мою думку, найкращими варіантами є зали на Оболоні та у школі Ярика, бо все ж таки нам треба брати по 2 години, а платити по 400 грн кожного разу не дуже весело. Нам потрібен просто зал, щоб грати ,і нічого іншого. До душа ви всеодно не ходите, як показує практика. | ||
-------------------- Eskimosi Zoo: ![]() ![]() ![]() | |||
|
|||
|
![]()
Повідомлення
|
||
YIPEE KI YAY!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Важаки Шалашу Ескімосів З: Україна, Київ П.І.Б.: Терещенко Юрій Едуардович ![]() |
Сьогодні їздили з Валерончиком дивитися на зали.
По перше дивилися зал, який сказав Гліб. Знаходиться він на перетині Автозаводської з Луговою, на стороні Каравану. Така голуба будівля дивної форми. Ціна не 80, а 75 грн за годину ![]() ![]() ![]() Заїхали також у зал на Московському проспекті, за Петрівкою. Це виявився мажорний клуб СпортЛайф з абониментом за 650 баксів на рік з фіговим залом але шикарною тренажеркою та іншими послугами. Олл инклудид. ![]() ![]() А ось сайт комплекса http://www.sportlife.kiev.ua/ Залишається сподіватися на зал у школі Ярика. Сподіваюся з'їздити у середу (до цього немає часу: военка, страховка...). Якщо хтось має змогу, поїдьте подивіться без мене. | ||
|
|||
|
![]()
Повідомлення
|
||
Звикає
![]() ![]() Група: ескімос-Форумчанин З: Київ П.І.Б.: Пітцик Ігор Мирославович ![]() |
Не спорту а в університеті Драгоманова, педагогічний універ.
Сьогодні на сонці було +17! треба ловити теплі дні і грати нашару де зможимо... ![]() | ||
|
|||
|
![]()
Повідомлення
|
||
YIPEE KI YAY!
Хе, це теж правда, ось тільки дощів забагато обіцяють. Важко попасти на гарну погоду.
| ||
|
|||
|
![]()
Повідомлення
|
||
Звикає
![]() ![]() Група: ескімос-Форумчанин З: Київ П.І.Б.: Пітцик Ігор Мирославович ![]() |
От і буде нашору не тільки поле а й душ ...
![]() | ||
|
|||
|
![]()
Повідомлення
|
||
YIPEE KI YAY!
ХАХА! Але шара то шара, а зал нам все ж таки треба 1 раз на тиждень. Завтра з Колесом поїду, якщо час залишиться після военки.
| ||
|
|||
|
![]()
Повідомлення
|
||
YIPEE KI YAY!
Був сьогодні у залі Колеса. Зал сподобався, звичайний шкільний зал невеликих розмірів, якраз підходить, недалеко від военки (хвилин 5-10 автомобілем).
Проблема — там немає нормальніх воріт. Ціна — 20 грн 1 година. ![]() Але з часом лажа — тільки є з 8 ранку до 10 у суботу. Я не проти, а як ви відноситесь. Щодо воріт, в мене є варіант купити їм ворота замість плати за зал. І нам добре і їм добре. Я подивлюся ціни на ворота, щоб сказати, чи це єкономічно обгрунтовано. У цю суботу їдемо? | ||
|
|||
|
![]()
Повідомлення
|
||
YIPEE KI YAY!
Ні. Подивився ціни на ворота — нормальна ціна 3000 грн за 1 шт. Ми не потянемо. Може треба шукати інші зали. Навіть не знаю. Просто грати то вже треба.
Ті хто там грає — натягує на стінку мотузку і робить контури воріт. Не ідеальний, але варіант. | ||
|
|||
|
![]()
Повідомлення
|
||
Звикає
Для мене час просто супер! Я зможу завжди грати, це точно. А з воротами проблема, треба справжні, щоб штанга и перекладина була. Сьогодні +15 в тіні, сонячно. Краще вже на свіжому повітрі. Наприклад біля Колесника. Доречи є ідея скинутись щоб траву там підсіяли, і/або купити сітку на ворота. А для початку добре було б і потринуватись в подачі мяча, взагалі без воріт.
| ||
|
|||
|
![]()
Повідомлення
|
||
YIPEE KI YAY!
У колеса на полі ми будемо грати, я думаю, просто кажуть, що дощі будуть в кінці тиждня. Ми не можемо запланувати, а потім не поїхати. Це сьогодні була гарна погода, в тіні +16. А далі буде трошки холодніше. Все ж таки зараз місяць ще Лютий
![]() Я думаю нам треба поїхати туди і пограти все ж таки цієї суботи. Подивимося що до чого... Скажете свою думку. 6000 грн на 9 людей це по 666 гривень на людину. З'їздимо ми туди разів 20. Це по 33 гривні з чоловіка за кожний раз. + ми можемо брати по 20 гривень з кожного, хто буде грати з нами це кожного разу. Це в середньому 100 гивень за 1 раз. Тобто 2000 гривень ми відробимо. Тоді нам кожна гра обійдеться у 22 гривні. Ну це все так, просто вариіант. Не думаю, що всі захочуть купувати ворота. ![]() | ||
|
|||
|
![]()
Повідомлення
|
||
Модератор
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори П.І.Б.: Колюка Юрий Николаевич ![]() |
епт ) вы б думали во что мы отыгрываться будем )
можно дома пес08 потренить ) | ||
-------------------- | |||
|
|||
|
![]()
Повідомлення
|
||
Закріплюється
![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори З: Киев ![]() |
Я против покупки ворот. Потому что мы поиграем там несколько раз и все. Ворота им останутся. Мне кажется, это слишком хорошо для школы... ))
Кот, почему ты думаешь, что мы там 20 раз сыграем?? 20 раз — это 5 месяцев каждые выходные.. Думаю так долго играть не будем.. | ||
-------------------- Кто везет — тому везет! :) | |||
|
|||
|
![]() ![]()
Повідомлення
|
||
YIPEE KI YAY!
Як доїхати до зала Ярика:
Проспект 40-річчя жовтня ==> проспект Академіка Глушкова ==> за мостом на розв'язці (там де розважальний центр Магелан) повернути на кільцьову дорогу і виїхати на вулицю Академіка Заблотного ==> їхати поки справа закінчаться великі будівлі і повернути на право на вулицю Івана Сірка ==> їхати по ній прямо, переїхати 2 лежачі поліцейські (по 2 поліцейські кожен) і майже одразу починається справа дерево-посадка за якою і сховалася будівля шкільного типу. Адреса — Озерна 6. Районний Будинок Культури. Але це вже не Київ. 200 метрів від Києва ![]() Дивіться на карту: ![]() | ||
|
|||
|
![]()
Повідомлення
|
||
Модератор
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори П.І.Б.: Колюка Юрий Николаевич ![]() |
А зал то —ядд )) дырку в стене я все таки сделаю ))
| ||
-------------------- | |||
|
|||
![]() ![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 28.2.2021, 21:25 |