![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() ![]() |
![]() |
|
![]()
Повідомлення
|
||
YIPEE KI YAY!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Важаки Шалашу Ескімосів З: Україна, Київ П.І.Б.: Терещенко Юрій Едуардович ![]() |
Заявку я бы подал хоть сейчас, как я понимаю нам надо только название команды и список игроков.
Можно потом менять то и другое? | ||
-------------------- Eskimosi Zoo: ![]() ![]() ![]() | |||
|
|||
|
![]()
Повідомлення
|
||
Закріплюється
![]() ![]() ![]() Група: медвед-Фарамчанинчег ![]() |
сейчас ее никто принимать не будет...исчо рано...время до марта еще примерно есть...
| ||
-------------------- Патріотизм ще не вмер!!! Україна fOREVER!!! | |||
|
|||
|
![]()
Повідомлення
|
||
Модератор
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори П.І.Б.: Колюка Юрий Николаевич ![]() |
Узнайте кто-то когда заявку подавать что ахтунгов не было потом!
| ||
-------------------- | |||
|
|||
|
![]()
Повідомлення
|
||
YIPEE KI YAY!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Важаки Шалашу Ескімосів З: Україна, Київ П.І.Б.: Терещенко Юрій Едуардович ![]() |
Уже написал админу лиги. Жду ответа.
| ||
|
|||
|
![]()
Повідомлення
|
||
YIPEE KI YAY!
Отримав відповідь:
Цитата Слава героям!)
Дуже приємно було отримати листа, особливо в цей час! Справа в тому, що не далеко той час, коли закінчилися матчі попереднього чемпіонату і зараз саме час зимових футбольних канікул. Наступний чемпіонат планується для проведення навесні, не раніше квітня. Так як матчі будуть проводитись на відкритому повітрі – все буде залежати від погодніх умов. Про початок чемпіонату буде анонсовано усима засобами інформування ІМВ напередодні. Отже, всі питання які було задано в цьому листі, будуть вирішуватися безпосередньо перед початком наших змагань, коли масово будуть подаватися заявки. А поки що – тренуйтеся та підвищуйте ігрові здібності! Також, можна слідкувати за новинами на офіційному сайті чемпіонату – http://kimoliga.majdan.com Веселих свят! З повагую, Андрій. | ||
|
|||
|
![]()
Повідомлення
|
||
Звикає
![]() ![]() Група: ескімос-Форумчанин З: SkY П.І.Б.: The warior of SKY ![]() |
Кароче говоря..одного типа я узнал из команды Онорта...он лицеист , только на год младше нас....я думаю может нам реально подойти к подготовки в чемпионате ?
| ||
|
|||
|
![]()
Повідомлення
|
||
Новенький
Група: ескімос-Форумчанин ![]() |
Кароче говоря..одного типа я узнал из команды Онорта...он лицеист , только на год младше нас....я думаю может нам реально подойти к подготовки в чемпионате ? Игрок из команды-чемпиона никогда лишним не будет ![]() Вы первые, кто будете это знать, заявку нужно подавать с 24 марта до 1 апреля. Сразу готовьте деньги, без сдачи денег вас не будут жребить. | ||
|
|||
|
![]()
Повідомлення
|
||
YIPEE KI YAY!
О! Большое спасибо за инфу!
| ||
|
|||
|
![]()
Повідомлення
|
||
YIPEE KI YAY!
Ми уже зареганы, кто не знает.
Цитата Спасибо, информацию приняли! Вы – первая заявленная команда 4-го сезона ВЛК. Начало чемпионата — 29.03.2008 | ||
|
|||
![]() ![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 16.1.2021, 8:15 |